Succes met prijsactie Trading

Hallo iedereen, ik ben terug eindelijk na een lange Kerstmis en Oud en Nieuw vakantie. Ik hoop dat iedereen had een geweldige kerst en optiesonline een goede start van het nieuwe jaar! Terwijl ik weg was ik las up uitgebreid over prijsactie, in het bijzonder Al Brooks boeken over prijsactie (ze eindelijk kwam in!). Ik ben nergens in de buurt gedaan ze te lezen, ze zijn enorm optiesonline boeken, en niet de makkelijkste die op de plank te lezen … ..by ver. Die boeken bevatten zo veel optiesonline details over Prijs Actie Ik heb het gevoel alsof ik zeven door een bos gemaakt van modder. Soms moet ik herlezen een pagina te begrijpen wat er gezegd werd, en ik kan alle drie van deze optie24 boeken te lezen dan weer gewoon om het te laten bezinken. Ze zijn moeilijk te lezen, maar ze optie24 zijn de beste bron van welke prijs actie is naar mij. Ik zal het toepassen van een aantal van de concepten uit die boeken in mijn handel, en ik zal het doen als ik de boeken optie24 gelezen, dus geduld met mij kan een tijdje duren.

Dus laten we eens kijken naar wat ik vandaag deed, dit is de IQ Option eerste dag dat ik begon de handel sinds ik gestopt wanneer de markten kregen een beetje gek en schaars. Een ding dat ik niet doen, is de handel in december; alles lijkt alleen maar sporadisch voor mij, dus ik wegblijven. Plus het geeft me de tijd om zich te concentreren op familie en vrienden; anders wordt mijn hoofd zit vast in de boeken lol. Anyways Ik maakte vier trades vandaag, en drie van hen waren ITM. Ik probeer mijn trades zo eenvoudig mogelijk, geen behoefte aan IQ Option super technische over zijn te maken, want ik heb geprobeerd vele strategieën met gekke grafiek opstellingen, kleuren, toeters en bellen, en ik vind het alleen maar afleidt me uit wat er werkelijk gebeurt . Ik heb een kleine wijziging aangebracht in mijn grafieken setup, niets big eigenlijk, dat ik veranderd en voegde een extra EMA aan de grafiek. Die EMA periodes zijn 180 en 365, en ik koos deze, omdat het geeft me het grotere plaatje van de trend op een kleiner tijdsbestek, en ook IQ Option de prijs lijkt de EMA’s behandelen als ondersteuning / Resistance.

Mijn eerste handel was anyoption met EUR / GBP, en ik keek als prijs een paar keer van de 180 periode EMA stuiterde, dus ik wachtte voor het naar de EMA opnieuw te benaderen. Zodra het bereikte het anyoption weer Ik wachtte op een andere vorm van samenloop.We kunnen zien dat de algemene trend anyoption  was naar beneden, en er was een bearish binnenkant bar die gevormd na de kaars die de EMA bereikt. Om dingen te helpen verder het Value Grafiek was op de 106-niveau, die ook betekende een mogelijke binaire opties overbought situatie. Houd in gedachten iedereen, kan het klinkt als veel, maar het binaire opties is gemakkelijk voor mij om al deze hints te zien en het kost me maar een paar seconden om te beslissen. Ik plaatste een Put met een 10min aflopen en het was binaire opties ongeveer een 4 pip winnen.

 

Mijn tweede handel was met AUD / NZD. Dit is de eerste keer dat ik dit paar verhandeld, dus ik ben niet zo bekend mee.Maar ik vond samenvloeiing en adequate PA om het te ruilen. Hier prijs reageerde op de 180 en 365 EMA, dus ik wachtte tot hij naar beneden kwam en raakte een van hen. Het deed en kort daarna was er een afwijzing van dat niveau, en ook een pin bar gevormd, waar ik zeer waarde. De trend werd ook richting te veranderen naar de noordkant en de Value Grafiek had net gedoopt beneden het niveau 94, signalering voor mij een mogelijke oversold situatie. Al deze gaf me genoeg vertrouwen om een oproep op de 10Min afloop te plaatsen, en eindigde ITM met bijna 2 Pips. Het was niet de beste winnen, maar de prijs wel respecteren de EMA.

 

Mijn Derde handel was met AUD / USD, en ik heb Plus500 dit niet winnen. Deze handel zou ik gewoon gooide uit het raam, omdat ik niet al mijn criteria hebben voldaan om deze handel te nemen, maar ik deed anyways. Ik Plus500 ben nog steeds bezig met mijn geduld, soms krijg ik ongeduldig op zoek naar een handel, en ik heb geen behoefte om dat te doen, ik moet laten de markt komen Plus500 naar me. Het enige wat ik had echt hier te gaan was dat er een klein bullish binnen bar, en dat is het wel. Vergeet niet mensen, volg uw regels.

 

Mijn vierde en laatste handel was terug met EUR / GBP. Het ITG ongeveer 4 pitten ook. Mijn redenen voor deze handel was omdat de prijs werd continu rond 0,81057 wordt afgewezen. Ik wachtte voor de prijs naar beneden te komen en opnieuw te bereiken dat niveau, en zien of het zou gaan om al te duwen. Daarna prijs bereikte dat niveau, het had meer afwijzing, in de vorm van een ander Pin bar. Ik had ook samenvloeiing van de Value Grafiek, evenals het feit dat de EMA’s werden afvlakking, het signaleren van de neerwaartse trend werd vertragen om het bereik voor een tijdje.