kwaliteit Pivot Point Set-ups en Non-kwaliteit Pivot Point Set-ups

De EUR / USD had de spil niveau in het spel in de handel van vandaag. Na een non-descript paar uur te openen, het volume op de markt tot het punt waar de prijs duurde ongeveer een 25-pip springen in optiesonline.com ongeveer vijftien minuten, de meest actie gezien de hele dag. De markt ruwweg geregeld rond spil. Het duurde niet bieden een perfecte weerstand, de prijs boven het niveau klom met ongeveer acht pitten en hoger gesloten.

Maar er was geen verdere beweging boven en de markt bleef onder draaipunt voor een goed uur voordat ze een keer opnieuw. Het stuiterde op 06:20 (EST) kaars. Dit was niet een perfecte trade set-up, maar zodra de prijs hit draaipunt op de 6:25 kaars, ik was gewoon op zoek naar een korte bounce en houd onder pivot, zou gegeven verstrijken aan het einde van de volgende kaars.

 

Ik heb te krijgen in de handel iets boven de spil en bijna naar de toppen van de kaarsen die net het niveau na 05:00 had verduisterd, de vorming van wat de “echte weerstand” rond 1,3188 zou kunnen worden genoemd. http://www.optiesonline.com Deze handel niet te houden, maar het was in de buurt te komen om weer in het voordeel van de afnemende deel van de handel. Maar het is eigenlijk zelden de laatste tijd dat ik heb het krijgen van een comeback winnaars. Het lijkt alsof al mijn trades onlangs hebben gewonnen (of verloren) door in het voordeel (of uit de gratie) in principe de hele tijd – of die een beetje out-of-the-money in de eerste paar slechts enkele minuten. Dus ongeveer een 2-3 pip verlies hier.

Naar aanleiding van, ik had een paar extra pivot overwegingen. Maar de spil was niet echt het ding in het spel hier. Het was geschonden een paar keer al, en had zelf niet echt gevestigd als een weerstand. Ik zeg altijd dat je nooit echt wilt een niveau handel op zich. http://www.optiesonline.com/optie24/ Het werkt gewoon niet over een sterk genoeg handel. Uiteraard, indien de draaipunten niet in deze tabel zijn opgesteld, zou niet veel zin helemaal leveren aan transacties hier neemt op het oppervlak. Dus besloot ik doorgeven aan deze zwakke kansen (gezien in de afbeelding hieronder aangegeven met de gele pijlen).

 

Nogmaals, de markt kreeg ongeveer even hoog als 1,3195 voor het slaan van een plafond en weer naar beneden. Prijs had onlangs gezien een beetje van de congestie op de spil voor ongeveer Klik hier voor het artikel twintig minuten in de 7: 35-7: 50 kaarsen. Op de terugweg naar beneden van de hoge, had prijs pivot twee keer stuiterde op de 8:10 en 8:15 kaarsen.

 

Natuurlijk, ik voelde me dit was voldoende bewijs in een call-optie op spil in te voeren, dus ging ik op het niveau van de 08:20 kaars. Dit ging ten gunste van 2+ pips post in de afsluitende kaars, maar was niet in staat om boven te houden in de tijd naar de 08:30 afloop vast te leggen en ik verloor ongeveer een pip.

Natuurlijk, we krijgen vrij dicht bij het algemene nieuws release tijd in de Verenigde Staten, die doorgaans 08:30 EST. Ik ben meestal handel voor de dag op dit moment, althans willen zijn. Als ik beginnen om 02:00 EST, betekent dit meestal Ik heb al een vrij lange dag. Controleer altijd uw agenda Van hier naar het artikel voor belangrijke gebeurtenissen. Vandaag was het de Amerikaanse persoonlijke consumptie uitgaven, persoonlijk inkomen en de persoonlijke bestedingen gegevens releases. Deze hebben geen invloed op de markt te veel. Maar volgende week vrijdag zal een grote release voor dit valutapaar, in de vorm van de non-farm payrolls, de maandelijkse Amerikaanse arbeidsmarkt gegevens release.

Dus ik was shutout voor vandaag, een 0/2 ITM dag. Maar deze dagen gebeuren. Het verliezen van een paar trades op een rij is niets te ontmoedigd over te zijn, ook al heb je misschien het gevoel een beetje leeg als optiesonline ze waren de enige twee u die dag nam. Erger nog, hoef je niet wilt “wraak trade” en eindigt met nog een paar met nog meer zinloos resultaten. Maar het is allemaal over hoe je te voeren over de lange termijn, niet alleen een paar trades zelf.