de verschillende Trading Accounts

Opgericht met als doel van het verstrekken van binaire handelaren met een betrouwbare en veilige omgeving voor de handel binaries, is Lionive gevestigd in Mahe, in de Republiek der Seychellen. De makelaar wordt erkend als een beginner-vriendelijke binaire makelaar. Dit is te wijten op deze website aan zijn uitgebreide educatief centrum en toegewijde customer support.Daarnaast hou van veel handelaren handel met Lionive vanwege alle geavanceerde tools tot hun beschikking en aantrekkelijke bonussen worden aangeboden door deze makelaar.

Target Market & Customer Support

Lionive’s doelgroep is de wereldwijde binaire trading markt, de onderneming heeft tot doel tegemoet te komen aan zo divers trading groepen mogelijk te maken. Dit kan worden aangetoond door de vele, vele kanalen van het storten van geld ter beschikking van de handelaren. In totaal zijn er meer dan 40 verschillende manieren waarmee handelaren hun geld bij Lionive kunt storten.

Klant ondersteuning bij Lionive is een echte kracht hier ook. Handelaren hebben de mogelijkheid om de support team om te praten via live chat of via de telefoon. Als optiesonline alternatief kunnen zij ook voor kiezen om hun vragen mailen naar Lionive’s customer support via e-mail op support@lionive.com. Met hun steun agenten gevestigd in Australië en Europa, kunnen de handelaren verwachten dat een snel antwoord van het support team 24 uur per dag. Zelfs als live support is offline, kan een antwoord binnen 24 uur worden verwacht.

Om de kwaliteit van hun dienstverlening nog verder te versterken, hebben Lionive ook voorzien potentiële klanten het voordeel van een gratis 7 dagen demo effectenrekening. Met de demo-account, handelaren krijg $ 10.000 aan virtueel geld voor de handel met. Dit maakt het mogelijk handelaren aan het testen van de intuïtieve trading platform en de forex markt in het algemeen.

Trading Platform & Features

 

Geleverd door de toonaangevende binaire platform provider TechFinancials, Lionive’s platform is niet alleen een lust om Meer hier. mee te werken voor beginnende ondernemers, maar ook voor de meer ervaren traders. De grote grafische interface maakt het gemakkelijk voor een handelaar om de voortgang van zijn transacties te monitoren. Naar de onderkant van de trading-interface, kunnen handelaren ook de lijst van beroepen dat zij alsmede degenen die zijn gesloten hebt geopend.

Regelmatig nieuwsberichten gevoed via de nieuwssectie van de trading-interface ook helpen handelaren om contact te houden met wat er gaande is in de markt. De trading platform laat ook handelaren om te filteren op de activa te worden weergegeven, zodat ze hun energie kunnen richten op het maken van geld en niet afleiden door “ruis” uit teveel marktbeweging. Ten slotte Lionive’s trading platform maakt het ook mogelijk handelaren om de mogelijkheid van het sluiten van de handel vroeg tot 5 minuten voor het verstrijken van een handel. Dit is een zeer handige functie, omdat het mogelijk maakt handelaren om hun verliezen te beperken of te vergrendelen in hun winst voor eventuele negatieve marktbewegingen veeg ze uit.

markten Coverage

Momenteel is het aantal van de onderliggende activa die beschikbaar zijn bij Lionive lijkt beperkt. Dit is wellicht te wijten aan het feit dat de makelaar nog nieuw is in de industrie. Toch is zelfs met het neem een kijkje op de website hier beperkte aantal beschikbare activa, zal handelaren hebben een harde tijd de handel in elk van hen als er vier belangrijke types van handelscontracten die verder kan worden onderverdeeld in ten minste twee verschillende subcategorieën.

Trading Accounts & Benefits

Trading rekeningen bij Lionive is verkrijgbaar in drie verschillende smaken in de vorm van “Bronze”, “Gold” en “Platinum” accounts.

  • Bronze account

Minimale storting van $ 200

25% Deposit Bonus

1 gratis maandelijkse Cashout

  • Gold account

Minimale storting van $ 1000

50% Deposit Bonus

2 gratis maandelijkse Cashout

2 zonder risico trades

1% extra rendement

Dedicated account manager

VIP Skype Ondersteuning

Uitbetaling binnen 48 uur

  • Platinum account

Alle hierboven genoemde voordelen

100% Deposit Bonus

3% extra rendement

3 gratis maandelijkse uitbetaling

5 risico’s gratis transacties

Uitbetaling binnen 24 uur

 

Kijkend naar de voordelen van Lionive, is het gemakkelijk te begrijpen waarom veel handelaren, zowel beginners als ervaren handelaren, zijn massaal naar Lionive. Deze omvatten platform intuivity, soorten accounts, gratis 7-daagse demo-account en lokalisatie van de site, platform en klantenondersteuning.